Professionel behandling

Her kan du læse om væggelus behandling, priser og samtidig få gode råd til at finde et professionelt firma inden for skadedyrsbekæmpelse, der hurtigt og effektivt fjerner problemet før det spreder sig.

Kort om væggelus behandling:

  • Find firma: Kontakt et professionelt firma inden for skadedyrsbekæmpelse, hvis du har mistanke om et væggelus angreb. Er det tilfældet, sætter en tekniker hurtigt og effektivt en indsats i gang.
  • Behandlingsplan: De fleste firmaer anbefaler, at hele lejligheden/huset behandles. Bor du i en etageejendom, kan det også blive nødvendigt at behandle hele opgangen. I langt de fleste tilfælde kan du sagtens blive boende hjemme, mens behandlingen står på.
  • Behandlingstid: Det er forskelligt, hvor lang tid firmaerne anbefaler en væggelus behandling. Nogle har et behandlingsforløb med 2 behandlinger inden for ca. 2-3 uger, mens andre fx har 3 behandlinger med ca. 2 ugers intervaller.
  • Behandlingsmetode: Professionelle firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse bruger kun godkendte og specialiserede bekæmpelsesmidler, der stort set er usynlige, og som ikke er giftige for mennesker eller dyr – med undtagelse af væggelus og lignende. Midlerne bliver sprøjtet, hvor de opholder sig og færdes, så alle stadier af væggelusen udryddes. Tøj vaskes eller fryses.
  • Under behandlingen: Undgå at overnatte væk hjemmefra eller at  transportere tøj, kufferter m.m. andre steder hen.

Gode råd til væggelus behandling

Markedet for væggelus behandling og skadedyrsbekæmpelse kan være uoverskueligt, da der er mange forskellige firmaer at vælge imellem. Her får du en række gode råd, når du skal vælge firma til væggelus behandling:

  • Sæt tid af til at finde et professionelt firma på internettet. Der kan godt kan være stor forskel på pris, professionalisme, geografisk rækkevidde og behandlingsmetode.
  • Vælg et anerkendt firma, der fx er medlem af brancheforeningen. Det betyder ikke, at du nødvendigvis skal vælge det største firma i branchen. Men har firmaet en informativ hjemmeside, referencer, et godt omdømme m.m., ja så er det en god indikator for professionalisme og faglig ekspertise.
  • Få garanti på din væggelus behandling. Få firmaet til at give en bekæmpelsesgaranti, så du ikke står med problemet igen kort tid efter.

Pris for skadedyrsbekæmpelse

Det er ikke nemt at give et entydigt svar på, hvad en væggelus behandling hos private koster. Den samlede pris afhænger ofte af problemets omfang, antal kvadratmeter på din bolig, boligtype (hus eller lejlighed), og om der kræves behandling andre steder, fx i en hel etageopgang.

Det kan som altid betale sig at se sig godt for og undersøge priserne på nettet, inden du kontakter et firma. Mange firmaer giver dig et tilbud ved kontakt, mens andre har faste priser for en samlet behandlingspakke. 

Prisen for en væggelus bekæmpelse/skadedyrsbekæmpelse er (uden moms):

  • Hus: fra ca. 1.800-4.087 kr.
  • Lejlighed: fra ca. 900-4.087 kr.

De angivne priser skal absolut tages med forbehold, da din boligstørrelse og andre forhold som nævnt har betydning for prisen. Et stort hus kan således blive væsentligt dyrere at behandle, selvom “start-prisen” er billig, mens en hel opgang  ofte slipper billigere pr. lejlighed. Det er derfor en god idé at undersøge priser hos flere firmaer, inden du bestiller en behandling!


Print Friendly
The title of your home page