Anti-Bluelight Hærdet Glas Skærm Protektor TAB Tablet beskyttelsesfilm Til Dell Xps 15 9575


Tags: hvad dell xps, 9q23, dell film, anti blå glas, computer glas kvinder, dell glas, glas læse, tilbud dell xps, dell xps-skærm, vigtigste dell xps.

kr60.05
  • På lager
  • v1042  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: NoEnName_Null

1. Den hærdet glas film har en høj gennemsigtighed og ingen refleksion, som kan forbedre farven i displayet.

2. Overfladen er forstærket for at forhindre fingerspidserne eller hårde genstande fra at bære på skærmen.

3. Nano-coating, som kan forhindre, fingeraftryk, olie fra de resterende.Hvis skærmen er støvede, skal du rengøre den med et rengøringsmiddel, og tør den af med en klud, uden at det påvirker den klarhed på skærmen.

4. Anti-blænding, forhindre refleksioner fra lys, lindre visuel træthed effektivt og beskytte øjnene.

5. De hærdede film er automatisk adsorberet af statisk elektricitet til at forhindre dannelsen af bobler og let at holde sig til de kanter.Det kan være flere gange anvendt, uden at efterlade spor og korrosion af udstyr.

6. Værdiboks til bærbar computer model.

7. Stål film vægt: 120g.

1. Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus, gratis forsendelse, kan kun spores i Kina, men ingen detaljer tracking oplysninger i dit land. 2. Når leveringsdato vil være slut, og du stadig ikke modtager din pakke,bedes du kontakte os, og vi vil forlænge leveringstiden 10-25 dage.Hvis du stadig ikke modtager din pakke i 10 dage, vil vi refundere. 3. Hvis du ønsker, at de registrerede leveringsmetode, skal du vælge Vaeggelusbekaempelse.dk Standard Shipping eller Kina Post Air Mail.

1. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser, som told, told, skatter, afgifter eller andre toldafgifter. 2. Bedes du give bevis for, af video inden 5 dage efter du har modtaget det, hvis der er et problem med kvaliteten, de problemer vil være løst med restitution eller erstatning. 3. Bedes du underrette os inden for 2 dage efter modtager en forkert vare.Vi kan tilbyde med rabat, ombytning eller tilbagebetaling efter bekræftelse. 4. Vi leverer gratis vedligeholdelse inden for 6 måneder. 5. Fremme produkter, der kun tilbyder udskiftning og vedligeholdelse; refundering er ikke accepteret (undtagen de forkerte produkter, der er modtaget.)

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, din Positive Feedback vil være meget værdsat. 2. Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, skal du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. 2. Vi vil arbejde med dig, indtil du er tilfreds.Vi mener, at venlige kommunikation kan løse alle problemer.

1. De fleste produkter er underlagt betaling af told (e.g.i USA) eller andre afgifter, og andre afgifter, herunder value-added tax (MOMS), eller andre afgifter.Hvis disse er gældende, vil de blive opkrævet og fastsættes, når forsendelsen er behandlet i den gældende toldvæsenet i dit land.Tjek venligst dit lands import politik til at forstå og vurdere anvendeligheden af og dit ansvar for sådanne eventuelle told eller afgifter, for at de produkter du køber. 2. Alle gældende afgifter og afgifter, hvis der er nogen, er ikke inkluderet i købsprisen af din ordre eller transaktion.Hvis de er gældende og der opkræves, så de er din (og ikke vores eller producentens eller leverandørens) eneste og eksklusive ansvar, og skal betales af dig direkte til din regering eller kurer firma, når produkterne er leveret. 3. Betaling af de ovenfor nævnte told, afgifter og skatter er ikke vores (eller producentens eller leverandørens ansvar. 4. Vi skal ikke være ansvarlig for eventuelle forsendelse og skikke forsinkelse, da dette ligger uden for vores kontrol.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer