18"x16 Nye moto cykel motorcykel Forrude Forrude Til Honda Shadow ACE RS 750 Aero Ånd 1100


Tags: eyeshadow og fy, honda civic kup, honda shadow, honda shadow forrude, lego black widow, 600 silver wing, shadow 750 ånd freno, 750 shadow, støtte honda shadow 750, honda magna forruden.

kr162.81
 • På lager
 • v1185 • Item Længde: 10inch
 • Motobike Gøre: Honda
 • Materiale Type: Høj kvalitet ABS plast
 • Item Bredde: 40inch
 • Mærke: ReQing
 • Element Type: Forruder/Vindafvisere
 • Element Vægt: 2kg
 • Model Navn: For Honda Shadow ACE RS 750 Aero Ånd 1100
 • Item Højde: 45inch

Materiale : Høj kvalitet ABS plast Quanity: 1 stk Dimensioner(Ca.): 45cm(H) x 40cm(W) 18"x16 Dimensioner styret klip (Ca.): 1"(25mm) kompatibilitet: For Honda Shadow 750 ACE 1997-2003 Til Honda Shadow RS 750 2010-2013 Til Honda Shadow Aero 1100 1998-2002 Til Honda Shadow Spirit 1100 1996-2008 farve :som på billedet package:hvad du ser er hvad du får。

1.Betaling: Vi accepterer alipay her.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2.Forsendelse: -Vi leverer til hele Verden. -Varer bliver afsendt fra Kina, ved hjælp Luftpost, nå ud til de fleste lande indenfor 10 til 20 dage. -Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 20 arbejdsdage. -Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført. 95% 2 ordrer dag sender ud. -Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told f ebs, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved t ime for levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. -Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. 3.Afkast: -Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. -Vil vi refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. -Den køber, der vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage. 4.Feedback: Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice. 5.Spørgsmål: Vi vil holde sig i kontakt med dig i forbindelse med transaktionen, og hvis du har et problem, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller online-besked, vil vi svar til dig inden for 24 timer, i dag(søndag) og løse problemet for dig.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer