Blomst Kronblad-Form Snack, Slik Kasse Kreative Drejekontakt Til Opbevaring Af Mad Skuffe Partition Organizer Boks Møtrik Snack, Slik Skuffe


Tags: tv beslag 400 900mm, wifai signal ure, hastighed dække fiat uno, pu håndtere mitsubishi, unicor hovedbøjle liv, badetøj junior pink, p30 oprindelige display, yamaha fg450s guitar, robot x transformere.

kr78.71 kr89.42
  • På lager
  • v1235  • Mærke: TOPATY
  • Model-Nummer: EK05911
  • Materiale: plast
  • Mønster: INGEN
  • Lejlighed: Andre

Blomst Kronblad-Form Snack, Slik Kasse Kreative Drejekontakt Til Opbevaring Af Mad Skuffe Partition Organizer Boks Møtrik Snack, Slik Skuffe

Funktioner: 1. Kabinen opbevaring: kronblad formede små frugt plade er udstyret med fem indbyggede frugt kasser, kan gemme fem former for snacks og slik, som er rig på variation og ikke nem at blande, og velegnet til familien, der samler

2. Roterende blad skifte: Det er smuk i udseende og passende i størrelse.Forsigtigt dreje kronblad formede tænder på toppen af frugt plade til at åbne og lukke den.

3. Det har en bunden silikone anti-skid pad, som er skridsikker og modstandsdygtig over for slid.

4. Rotere ligesom en blomst til at blomstre, lad dit humør blomstre i det hav af blomster og nyde livets sødme.

Beskrivelse:

Navn: Innovative Patchwork Plast Frugt Multifunktionelle Rum Stue Enkle Snacks Slik Skuffe

Materiale: plastik

Dimensioner(ca.): udfoldet diameter: 45cm/17.75 i, foldet: 27,5 cm/10.83 i, højde 7cm/2.76 i

Pakning: farve box

Liste:

1*skuffe Slik

Til vores Brasilianske venner:

Brasilien Indlæg er midlertidigt meddelte, at det vil opkræve ca $3.50 per ordre til, at alle internationale pakker August 27 (lokal tid).Dette gebyr betales af køber efter self-erklæring, som vil blive refunderet, hvis der ikke er betalt.Hvis du ikke kan acceptere en $3.5 told gebyr, skal du ikke placere en ordre.

For mere information, se venligst linket nedenfor, mange tak for din forståelse!

Køber læsning

1. Om betaling

Vi understøtter følgende betalingsmetoder:

2. Om levering

A. Shipping&Aflevering

Vi vil benytte forskellige kanaler efter karakteristika af gods transport.Det kan nå ud til mere end 200 lande og regioner.Vi lover, at alle ordrer vil blive udstedt inden for fire dage.Da sporing tid af forskellige kanaler, der vil være anderledes, postpakker som regel 1-4 dage for international ekspres levering, og hvis der er trængsel, tracking oplysninger om tid vil blive udvidet.

A. Om told og told

Postpakker generelt ikke generere takster, men toldregler i forskellige lande har forskellige fortoldning gange.Bedes du spore oplysninger i tid og kontakte det lokale postkontor, hvis det er nødvendigt.Hurtig levering normalt genererer told.Forstå venligst den lokale told skat standarder for at undgå told-problemer, der forårsager de produkter, der returneres eller destrueres.Hvis det er nødvendigt, bedes du kontakte din lokale fortoldning virksomhed eller bringe information til de lokale fortoldning.Endelig vil jeg ønsker dig en glad shopping, mange tak for din støtte.

3.Tilbagebetaling&Politik

På grund af den internationale transport, omkostninger og tid omkostninger er forholdsvis store, så vi lægger stor vægt på, at kvaliteten af de produkter.Vi vil nøje kontrollere, hvis du modtager en beskadiget vare, bedes du kontakte os.Til din fordel, skal du sørge for at tjekke pakken før du underskriver og sender billedet til os.Vi vil gennemgå produktet i henhold til de specifikke forhold for produktet for at hjælpe dig med at løse dette problem, vil du have mulighed for at nyde flere rabatter.Hvis du ønsker at erstatte eller returnere produktet uden nogen skade på produktet, er det kun retur forsendelsesomkostninger vil blive opkrævet, og vi vil sende dig et nyt produkt ved modtagelsen af produktet.Tak for din støtte og forståelse.

4. Farve forskel:

På grund af forskellene mellem de forskellige skærme, er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve af projektet.Scheler returret: Købere kan returnere varen inden for 7 dage fra modtagelse af varen.I løbet af denne tid, hvis der ikke er kvalitet i arbejdet problem, vil sælger ikke acceptere tilbagevenden.

5.Feedback

Hvis du er tilfreds, kan du give os en 5-stjernet rating, dette vil være vores største opmuntring og skabe en bedre service for dig.Hver indsats er bare for at give dig en bedre følelse, sammen med oprigtighed.mange tak

Jeg håber, at mine venner kan finde ud af, hvad du har brug for her.

Hvis du har nogle behov, er du velkommen til at kontakte mig.

Bedste ønsker til dig


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer