380V AC 12A Variabel Frekvens Kørsel Inverter VFD-Speed Controller for 3-fase 4kW AC-Motor, frekvensomformer Ny


Tags: 12v dc til 220v ac inverter board, 380V, solar inverter 10kw, vend, 12v 5kw inverter, 12kw hybrid inverter, delta inverter vfd, 13kw solcelleinverteren, 3kw inverter sinus, 220v til 380v.

kr963.50 kr1 633.07
 • På lager
 • v1272 • Størrelse: VFD,
 • Mærke: Hilitand
 • Udgangsstrøm: 12A
 • Udgangsfrekvens: 400hz
 • Output Type: Tredobbelt
 • vægt: 1.5kg
 • Type: DC/AC Invertere
 • Model-Nummer: Variabel VFD-Speed Controller
 • Certificering: INGEN
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Udgangseffekt: 1 - 200KW

1pc 380VAC Variabel Frekvens Kørsel VFD-Speed Controller for 3-fase 4kW AC Motor

Features: Denne bruger VFD unik kontrol metode til at realisere høj øjeblik af kraft, høj præcision og lang hastighed regulering rækkevidde kørsel med høj ydeevne.Det har en god anti-tur ydeevne og evne til at tilpasse sig ujævne strøm, temperatur, luftfugtighed og støv interferens, i høj grad forbedret stability.By optimering af PWM-kontrol teknologi og elektromagnetisk kompatibilitet, det opfylder brugernes krav om lavt støjniveau, lave elektromagnetisk interferens.Enkel at betjene og wire, oprette forbindelse til ledninger ved at skrue terminaler, som er mere praktisk .Designet med stor køleprofil for bedre varmeafledning.

Specifikationer:

Model: AT3-4000X

Strømkilde Fase: Tre-fase

Nominel Spænding: Tre-fase AC380V

Egnet Motor: 4kW

Filter: Indbygget filter

DC Strømforsyning Type: Spænding type

Kontrol Metode: V/F lukket sløjfe

Output Spænding Justering Metode: PWM-kontrol

Mærkestrøm: 12A

. Output Frekvens: 400Hz

Vægt: 1,5 kg(ca.)

Bemærk: Når justere parameter, VFD skal stoppe med at arbejde, da det ellers ikke vil være i stand til at spare parameter indstilling.

Pakken Indeholder:

1 x-Variabel Frekvens Kørsel

OM FEEDBACK:

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

BETALING:

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

RETURNERING OG TILBAGEBETALING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Vaeggelusbekaempelse.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer