Valentine ' s Day Fotografering Baggrund Fest Dekoration Rose Blomstret Romantisk Gifte sig Romantisk Kulisse Foto Studio


Tags: rasta vinyl banksy, svampebob sokker 32, strømpe børn drenge, klistermærker stig bord, toy story kartofler, steg plast charme, rasta armbånd nba, strømpe iphone-12, veste skudt dortivo.

kr35.00 kr62.56
 • På lager
 • v249 • Materiale: Vinyl&Polyester
 • gældende befolkning : Egner sig til alle aldre-nyfødte, børn, teenagere, voksne og ældre
 • Max Bredde: 300cm(10 fod)
 • Type: Spray Malet
 • Mærke: MOCSICKA
 • Pakke: Ja
 • Kan vaskes: Polyester Kun
 • Størrelse: customized to any size
 • Model-Nummer: MEHOFOTO
 • Tilpasset: Navn, dato, ord og vi kan også brugerdefineret baggrund, du giver
 • Funktioner: Der er let, tynd, nem at bære, holdbar og rynke fri.
 • Stil: Børn
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Brug Lejlighed: Party Værelses Ferie dekoration; Foto Live, video, youtube baggrund

~Velkommen til vores butik~ Vi er en professionel fotografering baggrund producent.

Vores primært baggrunde for Nyfødte, Børn, Voksne, Familie, Bryllup, Scene, Fødselsdag&Ferie Part, Kage og Mad fotografering.

Vi stræber efter at give den højeste kvalitet, fremragende service og utrolig laveste pris til dig.Hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil med glæde svare dig inden for 24 timer.

Farve Forskel:

1.Ple ase bemærk, at hver computer har en anden farve og opløsning indstillinger, så de farver, der vises på din skærm kan variere lidt fra de faktiske .

2.Print effekt afhængigt af dine indstillinger.Vi kan ikke tilbyde refusion eller udskiftninger på elementer, der har små farveforskelle.

3.Billedet viser forskellen mellem hjemmeside og viser faktiske baggrunde, efter at den blev udskrevet.

4. Mindre kromatisk aberration er normal.Vi har gjort vores bedste for at give farve beskrivelse af hver kulisse.Hvis du ikke kan acceptere, skal du køber med forsigtighed.

Package:

Pakken sende foldet.Der kan være nogle små rynker, når du får det,men det er let at fjerne rynker:

(1)Rulle det op tæt med en cylinder til 3-4 dage,vil det være ok.

(2)at Opvarme det med et strygejern på bagsiden af elementet,så det bliver glat igen.Vær venlig ikke strygejern i den forreste del af baggrunden eller lad den baggrund røre vandet, fordi det vil ødelægge den baggrund.

Hvis ordren er vi også i skibet rullede.

FAQ:

1.Q: Hvordan til at tilpasse baggrund?

A: (1)Hvis du ikke har placeret en ordre, bedes du sende os dine brugerdefinerede oplysninger, der indeholder billedet, størrelse, farve og ord.Vores designere vil designe det for dig.

(2)Hvis du har placeret en ordre, og ønsker at tilpasse baggrund, bedes du sende din tilpassede oplysninger til os, efter du har bestilt.Hvis vi ikke har modtaget din tilpas e-mail-12 timer senere, vil vi sende den vare, du har bestilt.

2.Q: Hvordan kan jeg annullere ordren?

A: Venligst e-mail os, og vi kan hjælpe dig med at annullere din ordre inden for 12 timer.Den Rækkefølge, i løbet af 12 timer har været produceret eller leveret og kan ikke annulleres.

3.Q:Hvordan kan jeg sende filer til dig?

A:Du sende de oplysninger, som omfatter størrelse, ord og høj kvalitet udskrive filer til vores e-mail: [email protected]

4.Q: Når pakken skib ud?Hvor lang tid det kan leveringstiden?

A:Den pakke, der normalt sender ud inden for 2-3 dage.Og standerd shippeing service skal normalt 15-40 dage til levering.Hvis du har brug for det urgenttly, skal du vælge hurtig forsendelse service.

5.Q: Vil der være takster?

A:vil Vi forsøge vores bedste for at reducere told-erklæringen pris til dig.I henhold til den platform regler, du er nødt til at bære det ved dig selv, hvis tariffen er genereret.

Hej, Kære kunde, Hvis du er ivrig efter at Få pakken, bedes du kontakte os for at vælge hurtig forsendelse.hvis du har problemer, bedes du kontakte os.Tak for jeres støtte og tillid.Vi er fotografering baggrund fabrik, Hvis du har en stor ordre, bedes du kontakte os.Vil vi give dig mere rabat, håber, at vores langsigtede samarbejde.Velkommen til min butik når som helst!


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer