Anti-rynke Scooter Ben Dække Vindtæt Vandtæt Forklæde Motorcykler Forruden Dyner Tynd Bomuld Regntæt Nederdel Tæppe


Tags: tæppe motorcykel, iphone 7 væske skærm protektor, dust cover scooter, Laser 100mw, dække ben scooter, tæppe scooter, 1151 processor, 1090mhz, dække ben, bolte dække scooter.

kr20.04 kr25.99
  • På lager
  • v431  • Model-Nummer: Forruden Dyner Forklæde
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Funktioner:

1. Høj kvalitets Stof: Det yderste lag af benet dække bruger PET-fibre, som er gode rynke modstand og form, fastholdelse, som er anti-rynke, non-stick til hår, stærk og holdbar, vind-bevis og vandtæt, og benet kan hjælpe dig med at holde varmen i koldt om efteråret og vinteren sæsoner Regntæt, få mere ridning tid.

2. Praktisk Opbevaring: taljen er designet med en elastisk bånd, som let kan opbevares uden en opbevaringspose, der er lille og ikke optager plads.Når den ikke er i brug, kan være placeret i pedalen opbevaringsboks, der kan være slidt, og der er taget ud til enhver tid.Coveret er designet med 2 store lommer til at være bekvem til at placere små genstande, såsom nøgler, mobiltelefoner, punge osv.

3. Vindtæt og Vandtæt: coveret er udstyret med 3-funktionelle lag stof, yderste lag er vandtæt og vindtæt, det midterste lag er fyldt med høj kvalitet termisk bomuld, høj varme, bløde tekstur, miljøbeskyttelse og ingen lim, den indre struktur har god luft permeabilitet, tørrer hurtigt og ikke statisk adsorption, og behagelig at bære blød.

4. Korrekt Størrelse: Kan dække benene i alle retninger, vil den længste punkt er 93cm/36.61 i, som effektivt kan blokere forsiden og side vind, når du kører, og giver varme til benene.

5. Unik og Praktisk: dækning af udseende design er designet til kvinder, som er meget smuk og praktisk.Justerbare knapper på taljen, 3 knaphuller er reserveret, og taljen størrelse kan tilpasses efter taljemål og tykkelsen af tøj.

Specifikationer :

Navn: Scooter Ben Dække

Farve: sort

Stof: polyester fiber + varm bomuld

Størrelser(om):

Vandtæt - tynd bomuld regntæt nederdel længde: 93cm/36.61 i, taljemål: 70-90cm/27.56-35.43 i

Tyk bomuld regntæt nederdel længde: 93cm/36.61 i, talje: 80-110cm/31.50-43.31 i

Packing Liste:

1*Ben Dække

Bemærk:

Ingen strygning.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer