Digital Trykt Kvinder Ét Stykke Badedragt Fuld Korte Kvindelige Monokini Slanke Hurtig Tør Badedragt Sort Ryg-Bodysuit


Tags: empowerment, latex dragt kajak, ms badedragt, kvalitet vintage, løv badedragt, flamingo bikini, ensfarvet sort ryg-bodysuit, professionel badetøj, sort badetøj, kort for mænd.

kr294.93
  • På lager
  • v439  • Sport Type: Svømme
  • Køn: KVINDER
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Element Type: Én Stykker
  • Mønster Type: Udskriv
  • Mærke: TNSY
  • Materiale: Spandex
  • Model-Nummer: PH10015

Digital Trykt Kvinder Ét Stykke Badedragt Fuld Korte Kvindelige Monokini Slanke Hurtig Tør Badedragt Sort Ryg-Bodysuit

Nyttige Tips

1.Hvis dont kende din størrelse, kan du kontakte vores kundeservice.

2.Hvis højden er bare, men buttet krop, foreslog at vælge en stor størrelse af en gård.

3.Ikke-professionelle køber professionelle badetøj også kan du vælge størrelsen på den store gård.Fordi det faglige stof er stram.

Størrelse Chart :

Brug og vedligeholdelse

1,i vandet, før svømning og badning suit fuld våde bukser.

2,Undgå at bære hård rock eller jorden med friktion, for at forhindre fibre tage garn.

3,Våde badebukser, og ikke kan placeres i en plastikpose med en lang havet eller swimmingpoolen nedsænkning i vand, let tocolor.

4,Hånd vaskes af med vand så hurtigt som muligt efter svømning, brug ikke vaskemiddel og blegemiddel.

5,Vaskes i ventileret sted at tørre, ikke direkte udsættelse for sollys.

6,Lagret i en længere periode, må produktet ikke placeres i en koncentreret smag af kabinettet møl.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 10 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Dimensionering eller Passe Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og kunden, der er skræddersyet den færdige kjole kan variere fra omkring ±1 tomme i den angivne målinger.

For at sikre, at din kjole vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.Hvis du finde de produkter, der ikke er egnet for dig og har du spørgsmål, kan du kontakte os direkte.

Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer