Farverige mænds blonder boxer sexet sexet undertøj til mænd underbukser til Mænd low-rise shirt-sexet sexet bokser ' s underwear


Tags: saf sexede mænd, mænd lav stigning boksere, boxer mænd undertøj, man blonder boxer, lingery slip bøsse, slip sexet, bøsse, sexi undertøj, koreanere undertøj, sexede mænd hom, incerun chiffon.

kr55.48 kr66.06
 • På lager
 • v444 • Model-Nummer: 2018031705
 • levering: hurtigt
 • Shipping måde: DHL,EMS,Epacket,China Air Mail Post,Andre
 • Trusser & Boxers: Boxer-Shorts
 • Detailhandel/Engros: Støtte
 • Sæson: forår sommer efterår vinter
 • Materiale: Blander Polyester
 • Mønster Type: Solid
 • Køn: MÆND

Velkommen Til Vores Nye Butik Kvalitet er den første med den bedste service.kunder alle er vores venner.

Fashion design,100% Helt Ny,høj kvalitet!

Farve : Som Vist På Billedet

Materiale: 80%Polyester, 20%Spandex

Størrelse: M L XL XXL

Så længe du ønsker, så længe som vi har, vi er glade for at tjene dig!For eventuelle spørgsmål,kontakt venligst vores salgs-til enhver tid,vil vi vende tilbage til dig!

Bemærk venligst, at lille farve forskel bør være acceptabel på grund af lyset og skærm

Vis Billede

Flere Nye Vare, Bedes du Komme Ind: Bemærk Købere er ansvarlig for enhver forsikring, som de føler, er nødvendig. 1. Lokale skatter og told, der kan være opstået i nogle lande, og de er ikke medtaget i de beløb, der vises.Køberen eller modtageren af forsendelsen er ansvarlig for alle sådanne skatter og afgifter.Hvis du er i tvivl, kan du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor forud for bestilling. 2. For at sikre, at du modtager din ordre mindre skat eller gratis ved import, vil vi erklære det som en GAVE, eller PRØVE med en lavere værdi.Betaling 1) Fulde betaling skal ske senest 7 dage efter at placere din ordre. 2) køber er ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifter, der opkræves af deres land.Shipping Meddelelse 1. Hver ordre vil blive afsendt within2~6days efter betaling (bortset fra ferie & udsolgt tilstand). 2. vi vil skibet ud af de emner via Kina Post Air Mail .Du kan e-maile mig eller lad mig vide, hvis du har brug for andre hurtigere express. 3. Spørg os for at forlænge tiden, hvis du ikke kan få det inden for leveringstiden. 4. vi sender varer til din adresse,så sørg for din leveringsadresse er korrekt og nås før kassen.Politik For Refundering 1. Hvis du ikke er tilfreds med varerne, når du modtager det.Kontakt os venligst og returnere det inden for 7 dage med henblik på ombytning eller penge tilbage.Hvis du returnerer varer, skal du selv betale returfragten.Køber er ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer. 2. Hvis du modtager en forkert varer, vil vi give dig en ny som erstatning i din næste ordre. 3. Bemærk venligst: Vi dækker ikke nogen produkter, for skader efter brug, eller som følge af vandskader. 4. Hvis der er nogle problemer, bedes du kontakte for det første, vil vi løse på en fornuftig måde.På forhånd tak for dit firma.Feedback-1. Din Feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt eller service. 2. Vi vil forlade positive tilbagemeldinger, at alle køber, når ordren er færdig og du kontakte os først, hvis der er problemer med de varer, vi vil gøre vores bedste for at løse problemet. 3. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral (3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner)feedback.Tak!FAQ 1. Skal jeg betale told på importen?Det afhænger af dit land ' s import og eksport af politikker, hvis told-bevirkede, at det skal være betales af køber.Vi vil erklære, at en lav værdi for dig til at betale lidt takster. 2.Jeg kan ikke finde det produkt, som jeg har brug for i din butik, hvor skal jeg gøre?du behøver ikke bekymre dig.fordi vi har mange produkter er ikke liste dem på hjemmesiden endnu.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer