For Xiaomi M365 El-Scooter Børn er Styret LED-Blitz Lampe Hånd Håndtag 270*48mm El-Scooter Tilbehør


Tags: sk40, batteri es1, twh dio, mi-scooter, autom scooter, autom køretøj, M365, led halm, 5mm led-diod, rinser.

kr76.58 kr106.39
  • På lager
  • v461  • Item Bredde: 4.8cm
  • Item Længde: 27cm
  • Producent Varenummer: Scooter Grips Handlebar
  • Element Vægt: 254.0g

Dette produkt er egnet til Xiaomi 365 el-scooter, oprindelse produkt, kvaliteten er sikret, også egnet til andre el-scootere, fine præstationer.Der er flash lys på begge sider, der er egnet til night ride.

Funktioner:

Let at installere og fjerne uden at beskadige scooter.

Metal materiale plus gummi hylster, robust og praktisk, blød og fleksibel, komfortabel greb, meget velegnet til børn, greb, når ridning, kan bedre beskytte børns trygge hænder.

Der er flash lys på begge sider, der er egnet til night ride, med to indbyggede batterier AG10 som den strømforsyning, som kan spille den rolle, nat påmindelse om, bedre at beskytte sikkerheden for børn.

Længden af dette barns armlæn er 270mm, som kan bruges godt for børns brug.Det påvirker ikke rider.Det er et perfekt tilbehør til el-scootere.

Tryk på knappen for at belyse, skal du trykke på to gange for at flash, dette produkt har en flash funktion, som kan være en påmindelse.

Let at bruge og erstatte, fleksibel tilpasning, fast fast.

Specifikationer:

Materiale: Aluminium Legering

Farve: Sort

Standard spænding: 1.5 V

Standard kapacitet: 78mAh

Produkt emballage: PE-pose emballage

Power supplys: 2 AG10 knap batterier(medfølger)

Farve: Sort

Produkt størrelse: ca 270 * 48mm / 10.6 * 1.9 i

Håndtag diameter: ca 31mm / 1.2

Gældende scene: Xiaomi 365 el-scooter og andre el-scootere

Vægt: 250g / 8.8 gram

Pakke størrelse: 300 * 70 * 70mm / 11.8 * 2.8 * 2.8 i

Pakke vægt: 254g / 9.0 gram

Pakke Liste:

1 * Scooter Greb Håndtag

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid: 15~60 Dage

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Vaeggelusbekaempelse.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Vaeggelusbekaempelse.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer