Køleskab magnet souvenir-Ford Репринт винтажного постера


Tags: gratis skibet, intelligent massage enhed, facial massage plade, ansigt guasha, slappe af sko, masag, magnetisk terapi hals tandbøjle massageapparat, smykker mint, micro point, gratis makoto.

kr8.20
  • På lager
  • v47842  • Type: Køleskabsmagneter
  • Specifikation: Single-piece Package
  • Mærkat Type: Magnetisk Mærkat
  • Mærke: PRÆMIE
  • Ark Størrelse: Medium
  • Mønster: Andre
  • Magnetisk Mærkat Stil: Andre
  • Alder: > 6 år gammel

ДЕЙСТВУЮЩИЕ АКЦИИ:

1+1=3 При покупке 2-х магнитов третий в подарок (выбирается рандомно).

2+3=10 Выбирайте 10 магнитов, а оплачивайте только пять в официальном магазине PREMIUM (добавьте 10 любых товаов в корзину, скидка 50% будет предоставлена автоматически).

"Ford" Репринт винтажного постера, Сувенирный, подарочный виниловый магнит на холодильник размер 82x58 мм Стилизация под почтовую марку.

Fleksibel vinyl køleskab magneter, ikke ridse overfladen, hvor de er tilknyttet. På grund af den magnetiske lag over hele området i billedet, det giver en pålidelig vedhæftet fil. Køleskab magnet har en monolitisk struktur, 0,7 mm tyk, uden brug af papir og selvklæbende folie, så den er ikke omfattet af delaminering, bøjning af enderne, bliver våd og ødelagt under påvirkning af fugt, som er omfattet af køleskab magneter, der er lavet af kunsthåndværk, når de udskrives på en printer, og limet fast med tape for at magnetiske vinyl. "Premium -" vandmærke er ikke til stede på reelle produkter, der er placeret kun på billeder for kopi-beskyttelse.

Fordele

Fugt modstand-Magneter kan vaskes helt nedsænket i vand, uden frygt for at blive våd og miste kvalitet.

Kompakt størrelse - Hvis der er for mange magneter akkumuleret, kan du midlertidigt at fjerne nogle af dem, de vil ikke tage meget plads i forhold til keramiske og metal dem.

Let og sikker fastgørelse-En magnetisk lag over hele billedet området og fleksibilitet sikre sikker fastgørelse selv på kurvede overflader. Magneten vil aldrig falde ud af køleskab døren.

Rige farver - Lyse, flotte farver, som vil glæde øjet i lang tid.

Rabatter og kampagner

Rabat til abonnenter - En regelmæssig rabat til butik ' s abonnenter - op til 30%.

Rabatter på mængde - 50% rabat ved bestilling af mere end 10 enheder, der er gældende for næsten alle produkter fra de officielle Premium-butik (for bestilling i sortimentet, se sæt).

Kuponer for det beløb-Følg vores kampagner, at vi jævnligt sted kuponer til mængden af 300-500 rubler for hver 1000 i orden.

På nye produkter - Når du tilføjer nye produkter i butikken - 30% for alle kunder for et nyt produkt i løbet af den måned.

Service

Kvalitetssikring - Høj kvalitet-udskrivning med laminering. Ikke ridse overfladen.

På dit valg, vil vi levere varer med fragtmand til din gate eller postamat, eller sende ordren via mail.

Returnering af varer - Du kan vende tilbage til den last, uden at give nogen grund til, inden 15 dage fra datoen for modtagelsen.

Oplysninger om sælger

Navn-IP-Astapov Evgeny Leonidovich TIN / ORGN-550206742636 / 305550102700019

Den faktiske adresse er 44 Mendeleev Ave., bygning 2, Omsk, 644012.

Arbejdstid - bladets arbejdstid døgnet rundt.

Support service åbningstider: 08: 00-20: 00 (Moskva tid)


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer