Træ, Gyldne Lys Badeforhæng Vandtæt Polyester Med 12 Kroge


Tags: blitzwolf powerbank, rustfrit stål torx, 5v hot, 3 meter micro usb, m5 stål, m8 skrue torx, dobbelt usb bil tilpasse oplader, lampe rejse, oplader til telefonen 15w, 150w power adapter.

kr95.74 kr239.33
  • På lager
  • v630  • Model-Nummer: badeforhæng
  • Funktion: Lager
  • Mønster: Naturskønne
  • SKU: WHH01939
  • Mærke: CHARME HJEM
  • Materiale: Polyester
  • Stil: Europa

Produkt Detaljer

Størrelse( Bred , Høj ) : 90X180CM 120X180CM 180X180CM 120X180CM 135X195CM 150X180CM 180X198CM 180X240CM Materiale: polyester Farve:Som billedet viser, er tilpasset:Ja Placering:Bad Indretning, Badekar Tilbehør Funktion:Eco-Venligt,Fyldt Forbrug:Høj Kvalitet Badekar Gardiner til Hjemmet Dekoration stoftype: Stof badeforhæng Stand:Ny og Høj Kvalitet Produktblad indeholder 1) De er pæne sting, syning er særligt vigtigt på de kanter af badeforhæng, god syning lader det badeforhæng mere holdbare. 2) Kobber spænde, fast, ikke let til skader, der ikke rust. 3) Billeder påtrykt ved hjælp af varme, dye sublimation-teknik for varige virkninger. 4) Udskiftelig C-formet gardin kroge lad dig simpel at hænge dit badeforhæng.

Varm Påmindelse

Computer, skærm, led-billeder og de faktiske produkter, der har lidt farve, skal du i form sejre.Hvis du ikke kan acceptere dette,er du ikke i stedet for.

Forsendelse

1. Den handel, der er grænseoverskridende , så det vil tage lang tid for levering, og det typiske tidspunkt for ankomst fra er mellem 20-59 dage.Hvis du ikke ønsker at vente så lang tid, bedes du betaler Express gebyr eller ikke købe det.Hvis du har brug for hurtigere forsendelse service, som DHL eller EMS, bedes du kontakte os.

2. Vi er ikke Ansvarlige for din Told.

3. Vi sender vare til din Ali tjekket adresse som standard.Hvis du ønsker at ændre din adresse, kan du ændre det i Ali modtager-adresse, FØR du betaler.Eller skriv din nye adresse på Ali note.Giv din nøjagtige adresse i detaljer og fulde navn, hvis du oplyse dit telefon nummer, vil det være bedre.

Feedback

Hvis du har modtaget ordren, kan du Bekræfter, at varen er intakt .Hvis de varer, der er beskadiget, skal du ikke underskrive for den orden, ikke bekræfte modtagelsen på alibaba, så kontakt os på første gang.Så skriv en besked til mig om dine spørgsmål og beskadigede fotos om vores produkt, vil Vi sende en ny til dig.Hvis du ikke ønsker en ny, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil give dig nogle af tilbagebetaling efter produktet skader.

Og hvis du ikke er tilfreds med varen eller det er gået tabt undervejs, og ønsker at forlade en dårlig feedback eller åbne en tvist, bedes du kontakte os i god tid.Negativ feedback kan ikke løse problemet, bør du fortælle os problemer, Så vi kan ordne det og gøre dig glad.

Tak for din støtte, og vi ser frem til at give dig den bedste købsoplevelse igen på Vaeggelusbekaempelse.dk!


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer