0-3Y Spædbarn Baby Drenge Piger Tøj Denim Tøj, Lange Bukser Bunde Kids-Bukser


Tags: taper cargo bukser, kører bukser dreng, farve bukser dreng, mint cargo bukser, bukser dreng, mand, i bukser, drenge dreng, panti cargo bukser, løse bukser dreng, spor bukser dreng, struktur cargo bukser.

kr28.55
 • På lager
 • v987 • Materiale: Polyester
 • Fit Type: Almindelig
 • Mærke: pudcoco
 • Model-Nummer: Bukser
 • Lukning Type: Elastisk Talje
 • Talje Type: MIDT
 • Køn: Unisex
 • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
 • Mønster Type: Tegnefilm
 • Element Type: Fuld Længde
 • Navn På Afdeling: Børn
 • Bukser Style: Cargo Bukser
 • Dekoration: Broderi

Nyeste Nyfødte Baby Lange Bukser Bunde!!

Høj kvalitet og Helt nye 100%

Main Farve: SOM Billede

Nye inden for Mode Materiale: Denim

Opmærksomhed plz: Hvis dit barn er buttet, vi anbefaler at vælge en større størrelse, tak.Bemærk venligst henvise til dine børn faktiske højde og størrelse chart før køb/bud.Tak.

Pakken indeholdt: 1x Lange Bukser

Størrelse Chart:

Størrelse

Bukser-Længde

Talje

Alder Rådgivning

70

36 CM

18*2 cm

0-6 Måneder

80

39 CM

19*2 cm

6-12 Måneder

90

42 CM

20*2 cm 12-18 Måneder

100

45 CM

21*2 cm

18-24 Måneder 110 48 CM 22*2 cm 2-3 År

Der er 2-3% forskel i henhold til manuel måling.

check venligst måling diagram omhyggeligt, før du køber varen.

1 inch = 2.54 cm

Bemærk venligst, at lille farve forskel bør være acceptabel på grund af lys og tv.

Internationale Købere Bemærk Venligst:

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Leveringstid: Med Luftpost: Generelt, levering til USA tager omkring 10-20 dage.Levering til Canada,AU, STORBRITANNIEN og andre Europæiske lande tager omkring 14-28 dage.Hvis du har brug for varen meget hurtigt, så kontakt os for hurtig forsendelse.Vi vil caculate express forsendelse omkostninger for dig.Hurtig levering tager omkring 3-7 dage til at ankomme.Hvis du ikke har fået det inden for shipping tid, bedes du venligst ikke tøve med at kontakte os.Vi vil tjekke den til dig med post office og skikke.Fordi nogle gange vil det være forsinket for trafik eller fly papirstop.Du må ikke åbne tvist til os.Vi vil tage ansvar for at sende eller refusion for eventuelle tabt element.

Vi accepterer kun betaling via paypal.Sørg venligst for, at din paypal-adresse er korrekt, før du betaler behøver Vi kun sender til din eBay-adresse.Varen vil blive afsendt inden for 3 hverdage efter, at vi får betaling.Told, skatter, afgifter eller gebyrer er ikke inkluderet i prisen, du betaler til os.

Tilbage er accepteret inden for 30 dage efter købers modtagelse af varen. (Ekskl konstruerede damagement eller misusage).100% pengene-tilbage-Garanteret!

Alle produkt vil blive testet i 100% før levering.Hvis varen er defekt ved behandling af porto,Køber har op til 14 dage fra datoen for modtagelsen af

udveksling af en ny.Alle forsendelsesomkostninger for returnerede produkter, som skal betales af køberen,Bedes du kontakte os for afsenderadressen

Vi forlod positiv feedback til dig efter modtagelse af betaling.Din feedback er meget vigtig for os, positiv feedback og 5 Score DSR er meget værdsat.

Lad os venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback eller 1 point, 2 point lave DSR eller åbne eventuelle tvister om Paypal og Ebay, bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.

Hvis der er nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, via "Stil sælger et spørgsmål" ,forsøger Vi vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Lad 1-2 arbejdsdage for os at følge.

Den 25-Sep-18 til 06:32:48 EDT, sælger tilføjet følgende oplysninger:


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer